Urmareste-ne
Oare sa-mi cumpar o masina electrica
17mai, 21 mai 17, 2021Automobile Electrice

Ca sa raspundem direct la intrebare, DA, merita sa iti cumperi o masina electrica dintr-o multime de motive, mai ales daca ai de facut zilnic o multime de drumuri in oras.

Si acum haideti sa intram putin in detalii:

De ce ar fi o masina electrica potrivita pentru tine?

Experienta pe care o vei avea la volanul masinii electrice este complet diferita. Vei vedea ca acest tip de masini au foarte putine lucruri in comun cu masinile cu motoare termice. Cuplul maxim este produs inca din momentul 0 si acceleratia este mult mai rapida.


Vrei sa testezi o masina 100% electrica? Te asteptam in Cluj-Napoca la un TEST DRIVE! Programeaza-te la >> 0724 054 103 <<


Costurile sunt mult mai reduse

Pretul pe care il implica o masina electrica este mult mai mic fata de o masina cu motorizare clasica. In timp vei vedea ca vei iesi pe plus. Mai mult de atat statul ofera eco-bonusuri importante iar asta face ca pretul sa devina competitiv.

La o masina cu motor termic vor aparea costurile de combustibil, pe cand la o masina electrica vom avea de suportat doar costurile electricitatii.

De asemenea si costurile legate de reviziile ce trebuie facute la o masina electrica sunt mult mai reduse fata de costul reziviilor la masinile clasice iar impozitul anual platit este mult mai mic.

Numarul statiilor de incarcare in tara noastra creste considerabil

Cea mai mare temere a persoanelor care isi cumpara masini electrice in Romania este ca vor ramane fara curent intr-un anumit loc. Ei bine, in prezent in tara noastra exista sute de statii de incarcare prin urmare pe aproape orice drum vei ajunge vei gasi si un loc unde sa iti incarci masina.

Cand este o masina electrica potrivita pentru tine?

Vei stii ca ai nevoie de o masina electrica in functie de drumurile pe care le faci. Daca zilnic mergi cateva zeci de kilometri prin oras, o masina electrica este mai mult decat potrivita pentru tine.

In plus, cumpararea unei masini electrice iti ofera mai multa flexibilitate deoarece pe aceasta o poti folosi in oras si daca vrei sa pleci in vacanta poti conduce masina clasica pe care o detii.

O alta situatie este cea in care te-ai saturat de problemele mecanice ale masinii actuale si iei in considerare achizitia unei noi masini. Daca nu circuli pe distante mari in mod frecvent si nu ai o familie numeroasa atunci o masina electrica poate fi alegerea potrivita.

Masinile electrice contribuie la un mediu mai curat

Masinile electrice produc zero emisii poluante iar asta contribuie foarte mult la imbunatatirea calitatii aerului din marile orase, care din pacate au ajuns sa fie foarte aglomerate.

Poti avea siguranta ca ai parte de o masina calitativa care nu lasa in urma ei acel fum nociv pentru animale, oameni si pentru mediul inconjurator.

In concluzie, o masina electrica este perfecta pentru oamenii care locuiesc la oras si care nu merg zilnic pe distante lungi. Masinile electrice mai sunt potrivite si pentru persoanele care doresc un mediu inconjurator mai curat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button