masina electrica Ozone 3 lateral

Cum sa devii proprietar de mașină electrică ?

Mașinile electrice mici, sunt o soluție excelentă pentru deplasarea in oras. Ne-am gândit și
am făcut eforturi să găsim calea de a oferi mașini electrice ieftine și accesibile oricui.
Urmărind lista de documente necesare pentru incadrarea în programul Rabla Plus și Rabla
veți vedea că nu sunt așa de multe și de complicat de adunat. Vă trebuii câteva ore libere și le veți putea obține. Mai departe colega noastră de la vanzări se va ocupa de inscrierea dumneavoastra în aceste programe. Ca urmare, noi va vom livra masina electrica la termenul stabilit.
La un calcul simplu, veți vedea ca doar prin simplul fapt că nu mai alimentați cu carburant, faceti economii serioase. Pentru același numar de kilometri veți salva sume importante care vă vor amortiza aceasta mașina in scurt timp. Pe zi ce trece, condițiile de trafic se vor
înrăutăți datorita numarului mare de masini. Se va restânge accesul mașinilor în centrul orașelor si vor fi din ce în ce mai puține locuri de parcare. Singura soluție economică și singura alternativă pentru orașe vor deveni mașinile electrice.

Ponderea energiei regenerabile în total balanță energetică în România va ajunge în 2025 la 37%. Cu siguranta, prin programul Casa Verde, vom putea cu ușurință integra aceste mașini electrice accesibile într-o schemă de consum necostisitoare. Astfel, deplasarea noastră prin oraș va costa ridicol de puțin în lei/km. Astăzi, costul este intre 3-5 lei/100 km în funcție de stilul de conducere.

Bateria Li-Fe-PO4 de la masina electrica dureaza mai mult de 10 ani.

Mai mult, bateria are o scădere lină a capacitații în aceasta perioadă, la circa 80%. O astfel de investiție se prefigureaza a fi cea mai buna optiune de transport în această perioadă.

După cei 10 ani in care o puteti folosi la masina electrica, bateria mai are valoare de intrebuintare. In ipoteza ca dorim sa o inlocuim, bateria de acest fel va putea fi utilizata la stocarea energiei electrice produsă de fotovoltaice. În vestul Europei exista deja o piață a bateriilor cu Lithiu second hand.

Puteți sa ne întrebati orice detalii, vă stăm la dispoziție oricând cu plăcere. Intrati in sectiunea de contact si alegeti mijlocul de comunicare dorit.

Smart Mobility Cluj

Sambata 22 Iunie a avt loc la Cluj evenimentul Smart Mobility. Mai multe
firme au expus masini trotinete, biciclete, toate cu tractiune electrica. Si noi am expus cele doua modele Oxigen si Ozone, organizand drive test cu cei interesati care au avut ocazia sa ia contact cu oferta noastra unica de vanzare: cel mai ieftin automobil electric de pe piata.

La eveniment a participat un public numeros iar pe tot parcursul zilei am fost asaltati cu intrebari despre modelele expuse. Reactia pozitiva a tuturor vizitatorilor standului nostru ne face sa credem ca interesul pentru mobilitatea urbana bazata pe masini electrice de mici dimensiuni este in crestere. Am antamat cu aceasta ocazie primele comenzi pentru ambele modele.

Noul site AutomobileElectrice.ro este online

Noul site AutomobileElectrice.ro este activ si pregatit sa raspunda tuturor intrebarilor voastre.

 

Avem momentan un model de automobil electric, prezentat in detaliu pe site. Acesta este Oxygen A01 si este o masina numai buna pentru oras. Autonomie mare de pana la 150 km, confortabil si cu zero emisii de carbon.