Urmareste-ne
cumparare masina electrica
18sept., 19 septembrie 18, 2019Automobile Electrice

Mașinile electrice mici, sunt o soluție excelentă pentru deplasarea in oras. Ne-am gândit și
am făcut eforturi să găsim calea de a oferi mașini electrice ieftine și accesibile oricui.
Urmărind lista de documente necesare pentru incadrarea în programul Rabla Plus și Rabla
veți vedea că nu sunt așa de multe și de complicat de adunat. Vă trebuie câteva ore libere și le veți putea obține. Mai departe colega noastră de la vanzări se va ocupa de inscrierea dumneavoastră în aceste programe. Ca urmare, noi vă vom livra masina electrica la termenul stabilit.
La un calcul simplu, veți vedea ca doar prin faptul că nu mai alimentați cu carburant, faceți economii serioase. Pentru același numar de kilometri veți salva sume importante care vă vor amortiza aceasta mașina in scurt timp. Pe zi ce trece, condițiile de trafic se vor
înrăutăți datorita numarului mare de mașini în creștere aflate în trafic. Se va restânge accesul mașinilor în centrul orașelor si vor fi din ce în ce mai puține locuri de parcare. Singura soluție economică și singura alternativă pentru orașe vor deveni mașinile electrice.

Mai mult, cu toții am fost obișnuiți a utiliza mașinile clasice concepute pentru a parcurge distante mari având 5 locuri , în oraș, pe distanțe scurte, cu consumuri importante de combustibili și bani. De fapt avem nevoie de acest fel de mașini doar în delegații sau în vacanță. În rest distantele parcurse zilnic nu justifică o investiție de anvergura pentru mașina de mers în vacanță , aceasta putând chiar și a fi inchiriată.

Ponderea energiei regenerabile în total balanță energetică în România va ajunge în 2025 la 37%. Cu siguranta și prin programul Casa Verde, vom putea cu ușurință integra aceste mașini electrice accesibile într-o schemă de consum necostisitoare. Astfel, deplasarea noastră prin oraș va costa ridicol de puțin în lei/km. Astăzi, costul este intre 3-5 lei/100 km în funcție de stilul de conducere a fiecăruia.

Bateria Li-Fe-PO4 de la masina electrica dureaza mai mult de 10 ani.

Scăderea anuală a capăacității bateriei este insesizabila ajungând la cca 80% în zece ani. O astfel de investiție se prefigureaza a fi cea mai buna optiune de transport în această perioadă.

După cei 10 ani in care o puteti folosi la masina electrica, bateria încă mai are valoare de intrebuintare. In ipoteza că dorim sa o inlocuim, bateria veche va putea fi utilizata la stocarea energiei electrice produsă de fotovoltaice unde capacitatea remamentă este incă valoroasă. În vestul Europei exista deja o piață a bateriilor cu Lithiu second hand.

Pentru orice detalii, vă stăm la dispoziție oricând cu plăcere. Intrati in sectiunea de contact si alegeti mijlocul de comunicare dorit.

Call Now Button