Urmareste-ne
Masina electrica ideala pentru tine + 2 recomandari
10mai, 21 mai 10, 2021Automobile Electrice

Fiecare din noi mai devreme sau mai tarziu vom ajunge sa conducem o masina electrica. In viitorul apropiat, masinile cu care suntem obisnuiti vor fi utilizate doar pentru a merge in vacanta pe distante lungi, deoarece noxele pe care acestea le imprastie in oras sunt foarte daunatoare pentru mediul inconjurator.

O masina electrica este in mod sigur o investitie pe termen lung. In plus, procesul de alimentare este foarte simplu. Tot ce ai de facut este sa conectezi cablul de incarcare la masina si bateria sa va incarca.

Masinile electrice sunt prietenoase cu mediul inconjurator si sunt usor de utilizat.


Vrei sa testezi o masina 100% electrica? Te asteptam in Cluj-Napoca la un TEST DRIVE! Programeaza-te la >> 0724 054 103 <<


Iata care sunt cele 2 recomandari de autovehicule electrice pe care am vrea sa ti le facem:

Oxygen A01

Masinuta electrica Oxygen A01 este un vehicul dedicat plimbarilor rapide prin oras. Aceasta poate sustine cu succes persoanele care vor sa aiba parte de mobilitate ridicata la nivel local.

Masina este echipata cu transmisie automata, lucru care o face foarte usor de condus. Modelul este fabricat in anul 2019 si respecta toate standardele auto. Oxygen A01 este o masina cu 2 locuri, care totodata beneficiaza de o tehnologie de top si manevrabilitate usoara.

>> Descopera mai multe detalii despre automobilul electric Oxygen A01 <<

Regis Epic0

Regis Epic0 este o autoutilitara electrica proiectata pentru cerintele pietei autovehiculelor electrice, avand parte de un design cat se poate de functional.

Astfel utilitara electrica asigura comoditate si siguranta, are dimeniuni compacte si respecta toate standardele auto. Regis Epic0 beneficiaza de un echipament versatil si o tehnologie patentata.

Aceasta poate trece nevazuta din cauza faptului ca este foarte silentioasa.

Nu are emisii poluante, ajutand astfel la protejarea mediului inconjurator.

Bateria are o eficienta marita si are parte de incarcare rapida, durata acesteia de viata fiind imbunatatita.

Pentru cei interesati de o autoutilitara electrica este bine sa stiti ca aceasta poate fi incarcata cu pana la 700 de kg si este disponibila in 4 versiuni.

>> Descopera mai multe detalii despre autoutilitara electrica Regis Epic0 <<

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button