Urmareste-ne
Despre siguranta pe care o ai intr-o masina electrica
18iun., 21 iunie 18, 2021Automobile Electrice

Masinile clasice isi pierd din ce in ce mai mult din popularitate. Tot mai multe persoane aleg automobile electrice in detrimentul celor cu motor termic deoarece ofera foarte multe beneficii. Chiar daca este o tehnologie relativ noua, aceasta reprezinta viitorul.

Aspectele pe care trebuie sa le stii despre masinile electrice

Autonomia masinii electrice este suficienta

Bineinteles ca prima problema pe care soferii o ridica atunci cand vor sa isi cumpere o masina electrica este autonomia. Daca vrei sa alegi o masina sigura, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un model care sa aiba o autonomie conform nevoilor tale.

Este bine sa stii ca nu trebuie sa-ti faci prea multe griji in privinta autonomiei deoarece exista un numar destul de mare de statii de reincarcare, acesta aflandu-se in continua crestere.

Unde se poate incarca masina electrica?

Masinile electrice se pot incarca cu usurinta in statiile dedicate. Acest vehicul mai poate fi incarcat si la priza din propria locuinta. In viitor statiile electrice de incarcare se vor regasi la tot pasul si iti va fi foarte usor sa iti incarci masina. In plus, curentul electric este mult mai ieftin decat combustibilul iar asta iti va garanta o economie financiara uriasa.

—–

Masinile electrice sunt sigure

Masinile electrice sunt la fel de sigure precum masinile clasice. Acestea sunt dotate cu sisteme de asistenta de ultima generatia alaturi de o gama foarte larga de functii avansate.

In cazul unui accident, acestea isi deconecteaza automat bateria iar riscul de incendiu este foarte mic.

Masinile electrice sunt silentioase

Masinile electrice nu fac aproape nici un zgomot exterior. In plus, acestea nu permit niciunui zgomot din exterior sa se faca auzit in habitaclu. Poate fi o adevarata placere sa conduci un asemenea autovehicul.

Riscul de incendiu este mai mic

Masinile electrice sunt dotate cu sisteme de siguranta care previn aprinderea focului atunci cand automobilul este implicat intr-un accident. Riscul de incediu fiind mult mai mare in cazul masinilor pe benzina sau motorina.

Modul de conducere este mai sigur

Atunci cand ne gandim la masinile electrice acestea au un centru de greutate mai mic fata de masinile standard. Astfel, automobilul electric are o stabilitate buna iar asta te face sa te simti mai bine la volan. Cu siguranta masina electrica iti va oferi siguranta de care ai nevoie.

Automobilele electrice beneficiaza de caracteristici specifice. Acestea sunt la fel de practice si la fel de distractive precum masinile standard. Siguranta pe care masinile electrice o ofera se poate observa inca din calitatea materialelor din care sunt realizate.

Masina electria este un autovehicul de care te vei putea bucura o perioada lunga de timp mai ales ca aceasta reprezinta viitorul.


Vrei sa testezi o masina 100% electrica? Te asteptam in Cluj-Napoca la un TEST DRIVE! Programeaza-te la >> 0724 054 103 <<

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button