Urmareste-ne
septembrie 15, 2020

Abordarea noastră în toate fazele de proiectare a contribuit la fabricarea și brevetare sistemelor precum motorul transmisia unitatea de control (LMU) și bateria cu celule de ultimă generație.

LMU este inima vehiculului nostru proiectat și produs de Mecaprom cu tehnologie brevetată capabilă să îmbunătățească managementul vehiculului.

Dispozitivul a fost conceput pentru a gestiona sistemul electric electronic al vehiculului în condiții de siguranță deplină în conformitate cu standardele auto În condiții de funcționare unitatea de control electronică primeste comezile șoferului care definesc valoarea cuplului pe care trebuie să l producă motorul electric, pe baza informațiilor despre starea bateriei furnizate de BMS (Battery Management System).

Dispozitivul este responsabil de controlul prin algoritmi proprii a comenzilor de accelerare și decelerare pentru a asigura o conducere lină și pentru a permite recuperarea eficientă a energiei în faza de frânare LMU comunică informațiile despre starea sistemului de tracțiune electrică panoul ui de control și pune în aplicare serviciile de comunicații de diagnostic pe protocolul auto UDS standard.

Call Now Button