Urmareste-ne

Interioarele cabinelor sunt proiectate pentru a avea un spațiu egal cu cel al mașinilor din categoria M

Astfel modelul Oxigen deși este o mașină de mici dimensiuni , având două locuri, habitaclul său este astfel conceput incât chiar și persoanele inalte incap confortabil .

Forma scaunelor combinate cu spațiul interior și cu caracteristicile dinamice ale vehiculului îl fac ușor de utilizat în condiții urbane.

Scaunele ergonomice au fost concepute special pentru uz profesional pentru condiții de utilizare intense. Sunt confecționate din materiale de înaltă rezistență iar forma scaunelor vă asigură tot confortul.

Abordarea noastră în toate fazele de proiectare a contribuit la fabricarea și brevetare sistemelor precum motorul transmisia unitatea de control (LMU) și bateria cu celule de ultimă generație.

LMU este inima vehiculului nostru proiectat și produs de Mecaprom cu tehnologie brevetată capabilă să îmbunătățească managementul vehiculului.

Dispozitivul a fost conceput pentru a gestiona sistemul electric electronic al vehiculului în condiții de siguranță deplină în conformitate cu standardele auto În condiții de funcționare unitatea de control electronică primeste comezile șoferului care definesc valoarea cuplului pe care trebuie să l producă motorul electric, pe baza informațiilor despre starea bateriei furnizate de BMS (Battery Management System).

Dispozitivul este responsabil de controlul prin algoritmi proprii a comenzilor de accelerare și decelerare pentru a asigura o conducere lină și pentru a permite recuperarea eficientă a energiei în faza de frânare LMU comunică informațiile despre starea sistemului de tracțiune electrică panoul ui de control și pune în aplicare serviciile de comunicații de diagnostic pe protocolul auto UDS standard.

<strong>Rețeaua electrică obișnuită</strong> - Vehiculul nostru electric poate fi încărcat de la o priză standard de 220V ( 16A).

<strong>Wall-box</strong> - Casetele sunt dispozitive de reîncărcare pe perete echipate cu o priza universala de tip 2. Pentru a conecta vehiculul electric, trebuie doar să utilizați cablul de încărcare Mode 3. Acest sistem este ideal pentru persoanele care doresc să și reîncarce vehiculul electric acasă sau de compania pentru care lucrează.

<strong>Stație de încărcare publică</strong> - Stațiile le de incărcare care distribuie energie pentru vehicule electrice, situate în zona publică și privată și instalate de furnizorii de energie și operatorii de rețele de energie.

În prezent în oraș viteza medie măsurată este de aproximativ 20 km pe oră din acest motiv performanța de autonomie a vehiculelor a fost planificată să acopere întreaga zi lucrătoare fără a vă face griji pentru reîncărcare.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Autonomie de la 5 la 9 ore!</strong></span>

Calibrare: autonomia se alege în funcție performanțele solicitate de client

<strong>Viteza maximă:</strong> 2viteze diferite 75 km/h sau 50 km/h Viteza maximă

<strong>Baterii:</strong> 10 sau 14 kW (105kg) in funcție de varanta aleasă.

Call Now Button